Intra in Cont
Creeaza Cont
Despre MESTERRO
Recenzii produse FERRO
Coșul Meu
Nu ai produse adăugate in coș!
inapoi
finalizare

Castigator concurs

"Castiga cu FERRO!"
Dorim sa va anuntam cu mare entuziasm, ca domnul Marius-Bogdan Ciulei din Bucuresti este unicul castigator al concursului "Castiga cu FERRO!" desfasurat in perioada 15.08.2022 - 30.06.2023.

Procesul de extragere si validare a castigatorului s-a desfasurat cu succes, in deplina conformitate cu regulamentul oficial al concursului. Daca doriti sa consultati regulamentul, va invitam sa accesati link-ul urmator: REGULAMENT

Valoarea totala a premiului acordat este de maximum 10.000 LEI, TVA inclus.
1. Premiul consta intr-o renovare completa a baii cu produse din portofoliul FERRO, consultanta in alegerea celor mai potrivite produse si instalarea lor in baia desemnata de castigator. Este obligatoriu ca adresa locuintei la care urmeaza sa fie amenajata baia sa se situeze pe teritoriul Romaniei.
2. Premiul consta atat in acordarea de produse FERRO la alegerea castigatorului si in limita stocurilor disponibile, cu consiliere din partea FERRO, cat si a manoperei necesare executarii lucrarii de renovare - demontarea produselor vechi si montajul produselor FERRO, realizata de o echipa angajata de Organizator.
3. Premiul se poate revendica (adica renovarea poate avea loc) pe parcursul unui an calendaristic. Castigatorii premiilor oferite in cadrul Campaniei nu au posibilitatea de a primi contravaloarea premiilor in bani sau inlocuirea acestora cu alte bunuri si nici nu pot solicita schimbarea caracteristicilor/ parametrilor premiilor castigate.
4. Concursul s-a desfasurat in perioada 15.08.2022 - 30.06.2023 si a avut un singur castigator.

Felicitari din partea echipei FERRO, domnule Marius-Bogdan Ciulei!